top of page

VUCA HAFTALIK BÜLTEN

16.01.2022

Twitter'ın eski CEO'su Jack Dorsey, #Bitcoin'i yasal zeminde desteklemek için bir fon oluşturduğunu duyurdu.Dorsey, bu fonun özellikle #bitcoin geliştiricilerini ve yatırımcılarını dava sürecinde finansal anlamda destekleyeceğini ifade etti.

Elon Musk, #Dogecoin ile #Tesla araçlarının satın alınabileceğini duyurdu. Musk, geçtiğimiz günlerde Times Dergisi'nde yaptığı röportajda #Dogecoin 'in #Bitcoin 'den daha iyi bir ödeme aracı olduğunu da ifade etmişti.

Yargıç Netburn, SEC'in #Ripple aleyhine süregelen davada gizli tutulan belgelerini teslim etmesi gerektiğine karar verdi.

Yerli otomobil firmamız #Togg ile #AvaLabs işbirliği yaptı.

Visa, merkez bankası dijital para birimi (CBDC) ağlarının geleneksel finans kurumları ile bir köprü görevi görmesi amacıyla #Ethereum yazılım şirketi olan #ConsenSys ile ortaklık yapacağını duyurdu.

Binance Loans #Solana ve #Avax'ı teminat varlıkları kategorisine eklediğini duyurdu.
Dünyanın önde gelen ödeme devlerinden #PayPal tedavüle sokacakları stabil bir koin üzerinde çalıştıklarını duyurdu.

Ulusal Basketbol Ligi (NBA) oyuncularından Andre Iguodala & Klay Thompson maaşlarını #Bitcoin üzerinden alabilmek için Twitter Ceo'su Jack Dorsey'in sahibi olduğu #CassApp ile anlaştı.

İsviçre hükümeti, Citigroup ve Hypothekarbank,UBS, Credit Suisse, Goldman Sachs gibi önde gelen yatırım bankalarıyla dijital para ödemelerini test ettiğini duyurdu.


324 görüntüleme

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page