top of page

HEROES CHAINED EKİBİYLE TANIŞIN: CEO ERHAN TAŞKIN

Güncelleme tarihi: 13 Oca 2022

22.01.2022


ERHAN TAŞKIN

(Chairman of the Board,Co-Founder)

Yazılım ve Bilgisayar Teknolojileri (BT) sektöründe satış yöneticisi, CEO ve girişimci olarak 20 yılı aşkın deneyimi olan ülkemizin yetiştirdiği önemli girişimcilerdendir.


2000 yılında Boğaziçi Fizik Bölümün'den mezun olduktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi (ITU) Bilgi Teknolojileri yüksek lisans programına başlamıştır. Bir yandan eğitim hayatına devam ederken diğer yandan iş dünyasına adımını atmış ve 2006 yılında Kod-A Bilişm A.Ş.'yi kurmuştur. Firma yine kendi alanında Türkiye pazarının %90 oranında öncüsü olduğu gibi dünyanın da önde gelen firmalarından biri olmayı başarmıştır.
Kendisinin deyimiyle ilk kurulduğunda 5-6 kişilik bir firma olan Kod-A bugün 1000'e yakın kişiyi istihdam etmektedir.
https://kod-a.com/ 

https://twitter.com/KodABilisim 

https://www.linkedin.com/company/kod-a-bili-im 

Erhan TAŞKIN, Inventuna Games firmasından önce, Kod-A firmasının kurucu ortağı ve şirketin CEO'su olarak kısa sürede ilk 10 Türk yazılım şirketi listesine girmeyi başardı ve Türkiye'de Belge Yakalama, Görüntüleme ve Kayıt Yönetimi yazılım ve hizmetleri alanlarında öncü/lider bir rol de üstlendi.

Yine kendi ifadeleriyle, 2017 yılına gelindiğinde #blockchain dünyasıyla tanıştı. Bu alanda yetkin ve donanımlı olan abisi Ersin TAŞKIN'ın (fakat abisi kendisinden yaş olarak daha küçük gösteriyor. Onu da belirtelim ^_^ .) etkisiyle bu ekosisteme giriş yaparak yine bu alanda yatırımlar gerçekleştirdiler. Maalesef 2018 yılındaki marketin genel düşüşüyle (ayı sezonuna girmesiyle) çoğumuz gibi kendisi de nasibini almış :) ve yine kendisinin deyimiyle bundan önemli tecrübeler ve dersler çıkararak sektöre öncülük edecek önemli bir girişimle Inventuna Games firmasını kurmuştur.


Akabinde rüya takımı bir araya getirmeye başarmış (dream team) ve #HerosChained gibi #PlayAndEarn mottosuyla (oyna & kazan) göz kamaştırıcı bir projeyi de bu vesileyle hayata geçirmiştir. Ayrıca kendisi bizler gibi atari salonlarında Mevlüt üstadımızın oyunlarıyla büyümüş oyun hayranı bir kişidir.
Rüya Takımı(Dream Team): Mevlüt DİNÇ, Onur CAN ÇAYLI, Ersin TAŞKIN, Salih KANLI, Jameson LEE HILL, Emre YÜCELEN, Dr.Güven FİDAN, Nejdet DİNÇ, Tuna ÜNALAN, Alemşah ÖZTÜRK, Alp COŞKUN, Abdurrahman BATTAL, Orhan BALOĞLU, İlhami KOÇ, Tolga KARANLIKOĞLU.

Bkz: https://heroeschained.com/team/ 

1 ay kadar önce İstanbul'da gerçekleştirilen #Avalanche Hackathon etkinliğinde düzelenen yarışmada #HeroesChaiend birinci seçilmiştir.Ekibi can-ı gönülden tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.


Ayrıca #HeroesChained projesi CryptoGraph'ın Top10 Launchpad Token Satış Derecelendirmesinde birinci olmuş durumda. Tekrardan ekibi bu başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.


HEROES CHAINED RESMİ SOSYAL MEDYA HESAPLARI İÇİN: https://linktr.ee/HeroesChained




144 görüntüleme

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page