top of page

ApeNFT Nedir ?



ApeNFT Nedir?

Kripto para ve Blockchain teknolojileri her geçen gün gelişmeye devam ediyor. Her gün yeni bir token projesi ile güne uyanıyoruz. Şu an piyasada 21.000’den fazla coin mevcut. Bunların içerisinden yalnzıca güçlü teknolojiler barındıran ve yatırımcı kitlesi büyük olanlar ayakta kalmayı başarıyor. Bu token’lardan biri de şüphesiz ApeNFT’dir. Faaliyete geçtiği günden bugüne kadar kısa süre geçmiş olan yepyeni bir kripto para birimi karşınızda! ApeNFT (NFT) yorumlarına baktığımızda sıkça göze çarpan şudur:

ApeNFT (NFT) birçok platformda diğer kripto para birimlerini elinde bulunduran veya alım yapan ticaret yapanlara ödül olarak dağıtılan ve ticarete de açık olan bir kripto para birimidir. Bunun sebebi ise piyasaya giriş yapabilmesini hızlandırmaktır. ApeNFT 2021’in mart ayında piyasaya ilk sürüldüğünde birçok kripto sever tarafından ilgiyle araştırılmıştır ve birçok ticaret yapan bu kripto para biriminden portföyüne eklemiştir. Henüz arzının büyük bir kısmı dolaşımda olmayan ApeNFT, en iyiler sıralamasında 106. sırada kendine yer bulmaktadır ve elinde ApeNFT tutanları mutlu etmektedir.


ApeNFT (NFT) Geleceği

NFT ve Metaverse dünyasının sürekli gelişiyor ve popülerlik kazanıyor olmasından dolayı ve bu kripto para biriminin kısa kodunun NFT olmasından ötürü gelecekte iyi işler yapabileceği düşünülmektedir ve aşağı yukarı önümüze çıkan tüm gelecek yorumları ve analizleri olumludur. ApeNFT vadettikleriyle özellkle NFT dünyasını hedef alıyor olmasından dolayı önümüzdeki yıllarda adından sıkça söz ettirecek gibi duruyor. Ticaret uzmanlarının birçoğunun portföyünde yer alan ApeNFT (NFT), kısa, orta ve uzun vadede kazançlar sağlanabilecek bir kripto para birimidir. Bitcoin’in düşüş ve yükselişlerinden sıkça etkilenen ApeNFT, önümüzdeki yıllarda piyasaya damga vurarak adından sıkça söz ettirecek ve en iyi ilk 20 kripto para biriminden biri olabilecek kapasiteye sahip gibi duruyor. Yazılanların hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir.




ApeNFT (NFT) Nedir?

Apenft, NFT cinsinden bir madeni paradır. NFT, takas edilemeyen tokenlerdir. Apenft Coin de bu sınıftadır. Immutable Token, dijital sanat veya dijital koleksiyon olarak tanımlanabilir. Dijitalleşen dünya düzeninde; sanat ve koleksiyonların dijitalleştirilmesi zor değildir. Bu dijital sanatın değeri de dijital para ile ölçülmektedir. Tam olarak, bu dijital para birimlerine NFT denir. Değişmez belirteçlerle bir tweet'i, bir resmi, bir fotoğrafı veya herhangi bir sanat eserini temsil edebilirler. Binance, Apenft tokenini bir Airdrop tokeni olarak dağıttı. Kripto para kullanıcıları, spot cüzdanlarında bu tokeni Airdrop olarak tanıdı. NFT'nin yükselişi ile Binance, sanat eserlerini açık tekliflerle satmaya başlayacak, bu nedenle de Apenft kullanıma sunuldu.


ApeNFT (NFT) Nereden Alınır?

ApeNFT (NFT)’nin listelendiği bazı borsalar aşağıdaki gibidir:

  • Huobi Global

  • Gate.io

  • KuCoin

  • Poloniex

  • Bithumb

  • OKEx

  • MEXC

  • CoinEx

  • Bitrue

  • DigiFinex

  • Bibox

  • Hoo


145 görüntüleme

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page